ABC Stigereol

Har du sat jagten ind efter en ny reol, så kan du finde den lige her. En reol er et fantastisk møbel til opbevaring af alt lige fra bøger og blade til nips-ting som fx vaser, lysestager, billedrammer og meget andet.

ABC Classic-stigereoler er helt unikke pga. deres fleksibilitet. De forskellige højder, bredder, dybder og de forskellige elementer til indbygning gør, at reolen kan dække stort set alle behov for opbevaring.

ABC-reoler til mange formål

Skræddersy din egen stigereol

Her på siden fungerer det således, at du selv sammensætter din reol efter, hvilken størrelse, farve osv. du har brug for. Vælger du en stigereol i ubehandlet træ, giver det dig mulighed for selv at sætte et helt personligt præg på reolen. Du kan male den i din yndlingsfarve, men du kan selvfølgelig også lade den stå helt rå og naturlig, hvis det er det, der bedst matcher din stil. Det smarte ved ABC-reolerne er, at du hele tiden kan tilføje nye elementer til reolen. Måske har du haft en reol stående i køkkenet, men i forbindelse med en flytning går det op for dig, at reolen passer bedre ind i stuen? Eneste men er, at du pludselig godt kunne bruge, at reolen var lidt højere eller større nu. Bare rolig, fra ABC kan du købe smarte tilbygningsreoler, der gør det nemt for dig at tilføje nogle ekstra hylder.

 

Hjemmeside af SEO Danmark

envelopephone-handset