Tilbud

Kontorstol VL66 - Vermund Larsen 1964

VL66 – den klassiske VERMUND kontorstol

Sædets og ryglænets ergonomiske kurver er identiske med den originale stol og det samme er komforten. Til forskel fra alle de andre kontorstole fra samtiden kan sæde og ryglæn indstilles i højde og vinkel uafhængigt af hinanden, hvilket sætter denne kontorstol i en klasse for sig selv – og gjorde den meget populær i 1960’erne og 70’erne.

Den elegante detalje med læderhjørner på sædets forkant opstod oprindeligt som et behov fra det danske postvæsen: Postmedarbejderne kørte meget rundt på stolene, når de sorterede posten, hvilket resulterede i, at de ofte skrabede stolens sæde mod en væg eller bordkant, hvilket de ikke var beregnet til. Derfor designede man læderforstærkning til hjørnerne, og sådan har stolen set ud siden.

VL66 er en smuk kontorstol i et tidløst design – som bryder det nordiske, moderne hjem med originalitet, indpakket i et vintage look.

Vermund Larsen lavede sine første kommercielle designs i 1935, og blev hurtigt én af pionererne bag ergonomisk og komfortabel design, hvilket har dannet skole for kontorstole, som vi kender dem i dag.

VL66 passer godt sammen med VL66 taburetten, der er en enkel og stilfuld taburet i samme look. Når man taler ergonomi, er det en stor fordel at skifte siddestilling og derfor også en fordel, at have to forskellige stole a benytte i løbet af dagen.

 

Pris fra  5.342 ,-    tilbudspris fra  4.700 ,-

stof Hallingdal: Pris fra: 5.920 tilbudspris: 5.200

(Mulighed for prismatch)

Hjemmeside af SEO Danmark

envelopephone-handset