Tilbud

Spisebordsstol VL118 - Vermund Larsen 1964

VL118 er en alsidig spisebordsstol designet af Vermund Larsen i 1964.

Siddekomfort i verdensklasse - Fantastisk siddekomfort er gennemgående for alle VL-design, og VL118 er ingen undtagelse. De enkle konturer og en let bagudrettet vinkling af sædet gemmer på mange års erfaring med komfort. En enkel og stilfuld rygbøjle i buet stål giver god plads til, at ryglænets runding fanger kroppen, og giver perfekt rygstøtte, så velbehaget breder sig.

Ryglænets organiske linjer munder ud i et elegant udformet armlæn, der sikrer, at man sidder fantastisk i mange forskellige stillinger – også over lang tid. VL118 lægger derved op til, at man bruger spisebordet som familiens samlingssted.

I 1960´erne var VL118 vores mest solgte spisebordsstol i såvel ind- som udland. Den fantastiske komfort og det tidløse design gjorde at den blev relanceret i 2014 med henblik på at bringe VL118 tilbage i de danske hjem.

Materiale

Ryglænet er fremstillet i hvidolieret FSC-certifiseret eg og sædet er polstret i slidstærkt cognac Sierra-læder og stellet er i højstyrkestål - alt er monteret i hånden.

 

Mål:

Højde: 82 cm

Siddehøjde: 46 cm

Bredde: 46 cm

Dybde: 56 cm

 

 

 

før pris 4.642  ,-      tilbudspris fra   4.100 ,-

(mulighed for prismatch)

Hjemmeside af SEO Danmark

envelopephone-handset