Tilbud

WallPipe Black (inkl. alm. pære)

WallPipe Black (inkl. alm. pære)

 

før pris: 1.595,-

tilbudspris: 1.250,-

 

Én af de lampe-kategorier, vi sælger hos WallPipe er WallPipe Black. Denne lampe kommer i et sort look og er lavet af genbrugt jern.

Hos WallPipe arbejder vi med genbrugte materialer, hvorfor alle vores lamper har hver sin historie. Du finder ikke to lamper hos os, som er 100 procent ens. Derfor kan du også se det som om, at du køber dig ind på et stykke historie, hvis du køber en WallPipe Black-lampe samt træffer et bæredygtig valg.
Den sorte lampe giver et hyggeligt look, som er med til at skabe en behagelig stemning og et stilfuldt look i rummet. Den kan passe til alle slags rum – alt lige fra soveværelset og til køkkenet.

Ingen vil have en lampe med lige nøjagtigt den historie, som din nye lampe har. Måske har lampen førhen hængt på på et gammelt slot, eller også har den hængt over middagsbordet i en børnefamilie over flere år. Faktum er, at den har været en del af en hverdag tidligere, og den er nu klar til at blive en del af din.

 

WallPipe Black - specifikationer

Nu er der mulighed for at tilkøbe en WiFi LED pære, så du kan styrer lysstyrken og meget mere med din mobil - Wifi pæren er magen til dem du ser på billeder altså str. 125Ø.
Du tilføjer WiFi pære længere nede på siden.

Selvom alle vores WallPipe Black lamper er unikke, er der nogle specifikationer, som går igen hos dem alle, og som vi forsøger at opfylde for at holde dem nogenlunde ens i udtrykket. Dette gør vi blandt andet for at kunne sikre, at de billeder, vi viser på vores webshop også viser det, du kan forvente af den lampe, du køber. Men det betyder naturligvis ikke, at alle lamper af denne type er identiske.

Alle vores lamper produceres i genbrugt jern.

Du får en gratis LED pære med når du køber denne lampe, du skal blot vælge om det skal være klar eller smoked glas
WiFi pære 189 kr.

Leveringstid 1-7 dage.

Fragt 35 kr.

Dybde ca. 17 cm.
Højde ca. 52 cm.
Fatningstype E27
Max watt 40W
Energiklasse A+++
CE godkendt JA
Brand WallPipe
Rørdiameter ½”
Ledningslængde 140 cm
Afbryder på ledningen Ja
Materiale Genbrugt Jern
Lyskilde inkl. LED pære (Værdi 149 kr. )

 

Hjemmeside af SEO Danmark

envelopephone-handset